时空模型后院

QQ登录

只需一步,快速开始

走光 | 点解一个女性角色都可以咁英气逼人?

走光 | 点解一个女性角色都可以咁英气逼人?Saber Artoria Pendragon robot话你知咩叫做型!

原创 2017-07-17 细细粒 原点模型

系介绍之前
先比D时间原点小编花痴一下
(*/ω\*)

↯
Who is she?
《Fate/Stay night》、《Fate/Zero》等Fate系列作品中嘅剑之骑士(セイバー,Saber),一个名为阿尔托利亚(阿尔托莉雅)·潘德拉贡(Artoria Pendragon)嘅女性角色,真实身份系出自不列颠传说嘅骑士王亚瑟。

今次呢款Saber Artoria Pendragon robot由旋风模型出品,搭配BANDAI  MG飞翼零式高达骨架,21cm嘅高度,硬朗嘅线条,英气十足。

而旋风模型更联合Anubis设计工作室,推出由Anubis设计修改嘅Saber Artoria Pendragon robot(Expansion)扩展包,其中嘅支架地台除延续左Anubis原有产品地台嘅外形,更加入左LED发光底板,连接通用嘅USB插口,直插移动充或者充电头就可以直接使用。

官方发布嘅主体预订价为320元
扩展包预订价就系280元
今个月底就会停止预订架啦!

咁鬼有型
真系忍唔住要再爆一波靓
(原点小编细细粒已拜倒系石榴裙下_(:з」∠)_ )

本文为原创文章,如需转载请先与本公众号联系。
文字:细细粒    图片:Rs

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
saber 威武
saber赛高
有创意,可惜可动性基本为0