时空模型后院

QQ登录

只需一步,快速开始

友蒲点︱震惊!模型铺老板居然靠卖笑为生......(文末有福利)

係咪觉得手痕想入新货?
係咪觉得一直孤独整胶闷闷地?
係咪觉得喺屋企喷漆各种唔方便?

!! Attention !!
呢间充满欢乐嘅模型老铺
裕泽模型同埋佢嘅模型道场
你一定钟意

地址:越富广场一期4楼390铺
特点:卖笑(没毛病)

裕泽模型主要售卖各种油漆同工具,牌子涵盖田宫、郡士、盖亚,係目前广州实体店售卖油漆工具比较齐全嘅一家。

琳琅满目嘅田宫工具

岩田日本顶级喷笔系列

西班牙AV vallejo 环保水性漆

色号齐全,包你想涂到彩虹咁色都冇问题

店铺有售卖各种不寻常模型
以及老板储储埋埋卖一盒少一盒嘅绝版模型

绝版80年代经典作 田宫minolta本田88C-V

少女气息浓厚嘅mini车都有。

仲有数量庞大种类繁多嘅四驱车同配件
各位车友得闲过嚟入仓就至啱啦

店铺仲有代工服务,价格公道童叟无欺。
老板AT帮客人做嘅冇钱买真车
都要拥有微缩车模嘅超跑系列

全球限量3台嘅兰博基尼毒药

传奇赛车福特GT40

ex战舰系列 Mobile Ship Albion

喷涂作业场所——模型道场

营业时间:14:00-21:00(周六日最好提早预约)
收费:15蚊/小时
提供:气泵、抽风、岩田喷笔

道场门口嘅靓仔係代工作品1:35EX-S

模型道场内设雅座10个,光线充足位置宽敞,最紧要係唔使自己搞卫生执野,又唔使係屋企热死自己,更加唔使臭亲老婆仔女,掂啊!

AT同代工师傅接job期间
基本都喺道场打墩开工

番外

原点与AT嘅小谈话

原点模型
AT大佬你好,请问···
AT
咪住!打个广告先!裕泽模型物美价廉老板亲切可爱!大家有需求一定要记住搵我地!

原点模型
係嘅係嘅呢波带盐犀利
 ̄△ ̄。
请问当初点解会开模型店哩?
AT
我间模型店都差唔多开咗10年啦,想当年初三畀人导咗落坑,就开始有谂法想发展成职业。

原点模型
咁做咗咁多年有冇啲难忘嘅回忆?
AT
肯定有啦我啲客个个都咁趣致,不过印象最深刻就係曾经自己一个搬货搬通宵,攰到摊喺地度训觉。

原点模型
宜家时势咁艰难,点解可以坚持做落去?
AT
处处有商机,睇开啲命就长啲啦~而且真係唔舍得啲客,个个都咁拥护我,点可以执咗间铺!我好受欢迎㗎,成日有Friend好支持咁摆啲作品係间店度。

原点模型
听闻你成日係模型道场老点啲客啵?
AT
冇啲咁嘅事!我出得嚟卖笑就肯定有优质嘅服务态度,有时係道场见到啲客有疑问或者困难会去同佢讨论下~呢项服务绝对免费~

原点模型
最后有咩想讲?
AT
希望可以识到更多玩模型嘅朋友仔啦,大家一齐玩一齐happy!

钟意卖笑嘅老板,你like唔like啊?

福利

有好铺有靓货,仲有原点献畀你嘅福利
即日起转发呢篇推文到朋友圈
现场出示畀店家
即可喺模型道场享受8折喷漆优惠
咁抵玩仲唔快快come come come?

- 活动最终解释权归裕泽模型所有 -

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
友蒲点︱震惊!模型铺老板居然靠卖笑为生•••(文末有福利)

摘要:一家有高达有手办有车模有各种工具的模型老铺,最大的卖点居然是笑Σ( ° △ °|||)︴

是不是觉得手痒痒想入手新货?
是不是觉得一个人做胶有点闷?
是不是觉得在家喷漆各种不方便?

!!Attention!!
这家充满欢乐的模型老铺
裕泽模型以及他的模型道场
你一定喜欢!

地址:越富广场一期4楼390铺
特点:卖笑(没毛病)

裕泽模型主要售卖各种油漆跟工具,牌子涵盖田宫、郡士、盖亚,是目前广州实体店中售卖油漆工具比较齐全的一家。

/琳琅满目的田宫工具/

/岩田日本顶级喷笔系列/

/西班牙AV vallejo环保水性漆/

色号齐全,包你想涂到彩虹一样都没问题。

店铺有售卖各种不寻常的模型,以及老板囤起来卖一盒少一盒的绝版模型。

(蓝白那个车子模型盒)
/绝版80年代经典作 田宫minolta本田88C-V/

连少女气息浓厚的mini车都有。

还有数量庞大种类繁多的四驱车跟配件,各位车友闲着过来补仓也是蛮不错的。

店铺还有代工服务,价格公道童叟无欺。
老板AT帮客人做的没钱买真车也要拥有微缩车模的超跑系列

/全球限量3台的兰博基尼毒药/

/传奇赛车福特GT40/

/EX战舰系列 Mobile Ship Albion/

喷涂作业场所——模型道场

营业时间:14:00-21:00(周六日最好提早预约)
收费:15元/小时
提供:气泵、抽风、岩田喷笔

道场门口的美男子是代工作品1:35EX-S

模型道场内设雅座10个,光线充足位置宽敞,最要紧的是不用自己搞卫生收拾东西,又不用在家焗死自己,更加不用臭到老婆孩子,爽啊!

AT跟代工师傅接活儿期间基本都在道场开工

番外-原点与AT的小谈话

AT大佬你好,请问•••

打住!打个广告先!裕泽模型物美价廉老板亲切可爱!大家有需求一定要记得找我们!

是的是的这波带盐犀利 ̄△ ̄。
请问当初为啥会开模型店呢?

我家铺子都差唔多开了10年啦,想当年初三让人拖下了坑,就开始有想法要发展成职业。

那做了这么多年有没有难忘的回忆?

肯定有啦我的客人每一个都这么funny,不过印象最深刻就是曾经自己一个人搬货搬通宵,累到摊在地上睡觉。

现在环境这么艰难,为啥还可以坚持做下去?

处处有商机,心有多宽广命就有多长啦~而且真的不舍得客人们,他们都这么拥护我,怎么可以关门大吉!我很受欢迎哒,经常有Friend很支持我,会摆自己的作品在铺子里。

据闻你经常在模型道场老点客人?

怎么肥四谁在胡说!我出来卖笑就肯定有优质的服务态度,有时候在道场见到部分客人有疑问或者困难会去跟他们讨论下~这项服务绝对免费~

最后还有啥要交代?

希望可以认识到更多玩模型的好朋友啦,大家一起玩一起happy!

喜欢卖笑的老板,you like不like啊?

!!福利!!
有好铺有靓货,还有原点献给你的福利
即日起转发本篇推文到票圈
现场出示给店家
即可在模型道场享受8折喷漆优惠
这么划算你还不快点come come come?
-活动最终解释权归裕泽模型所有-

部分图片由AT友情提供。

越富这种地方居然租场喷涂,不怕赔死?
去过几次,看来是最近开的工作室,去亲都无开门

好创新!