原点模型 发表于 2016-9-27 00:42:45

友蒲点 | 模友聚脚点,用心做好茶

2016-09-19 细细粒 原点模型如果有一个可以一边叹空调一边饮靓茶嘅地方如果有一个可以同志同道合嘅模友交流聚会嘅地方如果有一个可以一边同女朋友high tea一边欣赏下模型嘅地方你话几好呢唔使愁!细细粒有好介绍!位于中山小榄嘅嚮茶永宁店就可以一次满足你3个愿望啦!舒适嘅环境、恰到好处嘅装修,真系令人想坐多阵啊高大上嘅模型展示柜十分吸引眼球仲有开朗健谈又热爱模型嘅老板老板推介·必试饮品
芒果气泡爽芒果系夏日最受欢迎嘅水果含丰富嘅食用纤维可以促进肠胃蠕动
美味又健康鲜红柚汽泡集柚子同甜橙优点于一身富含维生素C可以帮助通血管减血脂仲可以帮助皮肤自造胶原蛋白最适合点俾女朋友饮用模友注意啦!!以下系重点!!!每逢星期1、3、5、6,店内会开设模型制作专区,提供素组制作所需嘅模型工具俾一众模友。中山小榄模型联盟嘅模友都会来呢度打趸,你可以一边享受茶饮,一边同一班志同道合嘅模友交流模型制作心得,佢地仲会定期举行聚会,欢迎系中山嘅朋友仔一齐玩。

有个咁好嘅模友聚脚点,你又点可以错过呢!                                                                                                                  间店系边度?老司机话你知!                                                                                                                  地址:中山市小榄镇东成路11号                                                                                                                           电话:0760-22115001

原点模型 发表于 2016-9-27 00:43:01

友蒲点 | 模友聚脚点,用心做好茶
如果有一个可以一边蹭空调一边喝好茶的地方如果有一个可以跟志同道合的模友交流聚会的地方如果有一个可以一边与女朋友下午茶一边欣赏模型的地方你说多好呢不用愁!小编有好介绍!位于中山小榄的嚮茶永宁店就可以一次满足你3个愿望啦!舒适的环境、恰到好处的装修,真是令人流连忘返啊高大上的模型展示柜十分吸引眼球还有开朗健谈又同样热爱模型的老板老板推介·必试饮品 芒果气泡爽芒果是夏日最受欢迎的水果含丰富的食用纤维可以促进肠胃蠕动美味又健康鲜红柚汽泡集柚子与甜橙优点于一身富含维生素C可以帮助通血管减血脂还可以帮助皮肤自制胶原蛋白最适合点给女朋友饮用
模友注意啦!!以下是重点!!!每逢星期1、3、5、6,店内会开设模型制作专区,提供素组制作所需的模型工具给一众模友。中山小榄模型联盟的模友都会来这里聚会,你可以一边享受茶饮,一边与一班志同道合的模友交流模型制作心得,他们还会定期举行聚会,欢迎在中山的朋友一起玩。有这么好的模友聚脚点,你又怎么可以错过呢!店铺在哪里?老司机告诉你! 地址:中山市小榄镇东成路11号电话:0760-22115001

ggfly 发表于 2016-9-27 00:45:25

{:6_271:}好悠闲

Aen爱 发表于 2016-9-27 12:02:26

{:6_272:}{:6_272:}{:6_272:}{:6_272:}{:6_272:}{:6_272:}

拍臀帝 发表于 2016-9-27 12:41:03

{:6_272:}

xixi 发表于 2016-9-27 20:59:36

{:6_272:}{:6_272:}{:6_272:}

D-Force 发表于 2016-9-27 22:20:10

嗯,小城市有这种地方真不错

可爱卡哇吚 发表于 2016-9-30 22:47:30

{:6_267:}{:6_267:}{:6_267:}
页: [1]
查看完整版本: 友蒲点 | 模友聚脚点,用心做好茶